skip to Main Content

La cristal·lització ràpida guanya vocacions científiques al Saló de l’Ensenyament

El dimecres 22 de març vam estar a la delegació catalana del Consell Superior d’Investigacions Científiques al Saló de l’Ensenyament. Durant tot el matí, vam explicar què és la Unitat de Biologia Estructural i la nostra recerca a estudiants de secundària que estan decidint sobre el seu futur. Malgrat que no estan en el moment de decidir iniciar una carrera investigadora, volíem explicar-los que existeix la possibilitat i què necessiten per començar una formació de doctorat.

A més, vam tenir un mini-laboratori on els vam mostrar el procés de cristal·lització ràpida del sulfat d’amoni. Ells podien manipular tot l’instrumental per obtenir i els cristalls més grans i més ràpids en una placa de Petri. Per un moment, van poder sentir-se com els investigadors de la SBU tractant d’obtenir cristalls.

El Saló de l’Ensenyament és una fira que va tenir lloc a la Fira de Montjuïc (Barcelona) entre el 22 i 26 de març 2017 i inclou una varietat d’activitats, exposicions i tallers, entre d’altres. Està dirigit a aquells estudiants que han finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria i necessiten assessorament professional i acadèmic.

HR_Excellence_logo_
Back To Top